Category Archives: verzekeraars

Laagste premie voor autoverzekering

Bij welke verzekeraars kan je tegen de laagste premie je auto verzekeren? Wij hebben weer eens een check gedaan bij diverse verzekeraars, en dit zijn de uitkomsten per juli 2014. Uitgangspunt is een Volkswagen Passat van 2 jaar oud, bestuurder 40 jaar oud, 10 jaar schadevrij gereden, woonachtig in de Randstad, 20.000 km per jaar en een allrisk dekking.

Top 10 laagste premie autoverzekering 2014

1. ANWB premie € 36,00 per maand (lidmaatschap ANWB verplicht)
2. Zelf € 38,00 per maand
3. Allsecur € 45,00 per maand
4. Unive € 45,00 per maand
5. SNS Reaal € 46,00 per maand
6. Inshared € 47,00 per maand
7. Nederlanden van Nu € 48,00 per maand
8. Ditzo € 49,00 per maand
9. Avero € 49,00 per maand
10. Unigarant € 51,00 per maand

Goedkoop je auto verzekeren

6 juni 2011 – Wilt u goedkoop uw auto verzekeren? Dikke kans dat u terecht komt bij internetaanbieders zoals de Allsecur, Inshared of Ditzo autoverzekering. Ook FBTO, OHRA en Central Beheer bieden goedkope autoverzekeringen.

Van alle aanbieders van verzekeringen blijken de online-aanbieders de goedkoopste en bovendien de beste (!). Wij kunnen u een hele lijst van alle verzekeraars tonen, maar heeft dat zin? Wij kiezen ervoor om alleen de beste en goedkoopste autoverzekeringen te toen. Volgens ons bieden bovengenoemde autoverzekeringen een prima prijs-kwaliteitsverhouding.

Nationale autoverzekering

Goedkope online verzekeraar

De Nationale autoverzekering is onderdeel van Delta Lloyd. Zij bieden erg lage premies en een complete dekking.

Overigens is het label De Nationale in 2012 gewijzigd naar Het Nationaal Spaarfonds. De propositie aan de klant blijft ongewijzigd; goedkoop online verzekerd bij Delta Lloyd.

OHRA autoverzekering

Tot 30% korting

De OHRA autoverzekering valt op door de hoge kortingen die aan klanten worden gegeven.

De OHRA is al tientallen jaren verzekeraar en gaat met de tijd mee. U kunt tegenwoordig vrijwel alles online doen. In 2011 zijn zij nog als ‘redelijk’ beoordeeld door de Consumentenbond. Dit is een relatief goede beoordeling.

Centraal Beheer autoverzekering

Al meer dan 690.000 consumenten zijn klant

De Centraal Beheer autoverzekering is onderdeel van Achmea. Al langere tijd behoort deze verzekeraar tot de goedkoopste aanbieders van Nederland.

Wij kunnen u geen overzicht van positieve beoordelingen van vergelijkingswebsites geven. Maar dit lijkt vooral ingegeven door het feit dat Centraal Beheer zich niet laat dwingen om mee te werken aan de commissie-voorwaarden van die vergelijkingswebsites. Al met al lijkt dit een goede verzekering, want dit is een van de meest gekozen autoverzekeringen in Nederland.